Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Τούρκος ΥΠΑΜ: Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν, ένα έθνος σε δύο κράτη…Ιούλιος 16, 2020. 22:16

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας,  Χουλουσί Ακάρ δέχθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν και Διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας Ραμίζ Ταχίροφ. Μιλώντας για τις επιθέσεις της Αρμενίας, ο Ακάρ δήλωσε ότι το λογαριασμό θα τον πληρώσουν, τελικά, οι ίδιοι οι Αρμένιοι.


Ο Ακάρ καταδίκασε τις επιθέσεις της Αρμενίας σε περιοχές του Αζερμπαϊτζάν : «καταδικάζουμε έντονα τις επιθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν. Ο πόνος των Τούρκων του Αζερμπαϊτζάν είναι πόνος μας. Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι κάθε βάσανο που περνάτε γίνεται αισθητό σε εμάς», είπε.


Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ζήτησε έλεος από τον Αλλάχ για τα ηρωικά μέλη  των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν που μαρτύρησαν ενώ αγωνίζονταν για την ασφάλεια των συνόρων και του λαού και ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες.


Απευθυνόμενος στον φιλοξενούμενό του δήλωσε χαρακτηριστικά: «πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά ότι είμαστε ‘ένα έθνος σε δύο κράτη’».


Aksam.com.tr


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr