Το VMRO κατηγορεί τον Ζόραν Ζάεφ για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα



Ιούλιος 12, 2020. 13:54

Σκόπια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO-DPMNE, Ναούμ Στοϊλόφσκι ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ότι ο πρώην πρωθυπουργός,  Ζόραν Ζάεφ, δεν έχει απαντήσει για τη μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων της οικογένειας Ζάεφ στη Βουλγαρία.



Όπως σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων, η οικογένεια Ζάεφ έχουν ανοίξει τουλάχιστον πέντε εταιρείες στο Πετρίτς του Μπλαγκόεβγκραντ  και ότι ο Ζόραν Ζάεφ και η οικογένειά του βγάζουν κεφάλαια από τη Βόρεια Μακεδονία και αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα.


Με φόντο την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 15ης  Ιουλίου, το VMRO-DPMNE κατηγορεί τον επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ένωσης:

«Ο Ζόραν Ζάεφ πρέπει να απαντήσει εάν τα ξαδέλφια του, ενόψει της ήττας των εκλογών, ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα! Ανοίγουν εταιρείες στη Βουλγαρία, και συγχρόνως αγοράζουν σπίτια και οικόπεδα στην Ελλάδα! Μάλιστα, ο Μπομπάν Ζάεφ, ο εξάδελφος του Ζόραν αγόρασε ένα μεγάλο σπίτι σε ελληνική παραλία», είπε ο Στοϊλόφσκι.


 lider.com.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr