Μεσίτες παίρνουν 300 δολάρια στο κεφάλι- για να σταλούν στη Λιβύη

Αύγουστος 8, 2020. 22:02

 

Η Τουρκία συνεχίζει τη δουλειά της, να μεταφέρει μισθοφόρους στα εδάφη της Λιβύης,  ένα σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να πολεμήσει μαζί με τις δυνάμεις της Τρίπολης, παρά τις επανειλημμένες διεθνείς εκκλήσεις να σταματήσει η παρέμβαση στις υποθέσεις της Λιβύης και να σταματήσει τις εξαγωγές όπλων σύμφωνα με τα διεθνή ψηφίσματα που επιβλήθηκαν εδώ και χρόνια, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.

 

Το Παρατηρητήριο της Συρίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποκάλυψε, το Σάββατο, ότι η διαδικασία πρόσληψης συνεχίζεται, με κλιμάκωση σε «στρατόπεδα» στο Ιντλίμπ και στο Χαλέπι, σύμφωνα με την τηλεόραση Al-Arabiya.

Η αραβική τηλεόραση ανέφερε ότι η επιχείρηση πραγματοποιείται από  «μεσίτες»  που ψάχνουν για άνδρες και νέους από τα στρατόπεδα, εκτός από τους μαχητές, να πάνε στη Λιβύη για να πολεμήσουν κάτω από τον τουρκικό μανδύα με αντάλλαγμα τεράστια χρηματικά ποσά, υπό την προϋπόθεση ότι ο μεσίτης παίρνει ένα εφάπαξ ποσό μεταξύ 100 και 300 δολαρίων ΗΠΑ.

Το οικονομικό δέλεαρ έρχεται ως συνέχεια της καταστροφικής οικονομικής κατάστασης εντός κατοχικών εδαφών της Συρίας, από την Τουρκία, η προσέλκυση νέων μισθοφόρων συνεχίζεται παρά τους τεράστιους αριθμούς μαχητών που έχουν σταλεί στη Λιβύη.

Η Άγκυρα κατηγορείται από πολλούς Λίβυους ότι έχει μεταφέρει στη χώρα δραπέτες και εξτρεμιστές καθώς και ομάδες που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, δημιουργώντας ένα επικίνδυνο μείγμα.

Lana News

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr