Προβληματική η κατάσταση στην αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα!

Αύγουστος 6, 2020. 21:21

 Η κατάσταση στην αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ήταν και παραμένει προβληματική! Ο πρόεδρος του παραρτήματος του (αλβανικού) Δημοκρατικού Κόμματος στην Ελλάδα,  Φατμίρ Γκιότσι έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο των Αλβανών που στέκονται στη σειρά, περιμένοντας μια απάντηση.


Έγινε έκκληση απευθείας στον πρωθυπουργό Έντι Ράμα για να προσθέσει προσωπικό, καθώς ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν είναι κοντά στον λαό.

«Επί ώρες, άνθρωποι βασανίζονται και απειλούνται οι ζωές τους σε περιόδους πανδημιών. Με τον τρόπο αυτό, η κυβέρνηση της «Αναγέννησης» αντιμετωπίζει τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα».

Ο ίδιος θα επισημάνει μπροστά από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα:

«Οι μετανάστες περιμένουν στην ουρά, με μικρά παιδιά, που έρχονται από νησιά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, να υποβάλουν αίτηση για διαβατήριο. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της πανδημίας, οι άνθρωποι βασανίζονται και δεν λαμβάνουν την ελάχιστη εξυπηρέτησή τους, αυτό είναι απαράδεκτο».

«Καλώ τον Έντι Ράμα, να προβεί σε άμεσες λύσεις, να προσθέσει προσωπικό και να εξυπηρετήσει τους πολίτες» τονίζει ο Γκιότσι.

Σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=5UiGMqgaPLU&feature=emb_title

 

Shqiptarja

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr