Σκόπια- Κορωνοϊός: 614 θάνατοι και 14995 μολύνσεις- επέτειος της Μητέρας Τερέζας

 


Σεπτέμβριος 5, 2020. 22:13

Από την εμφάνιση του Covid-19 στην επικράτεια της Βόρειας Μακεδονίας έχουν καταμετρηθεί 614 θάνατοι από τον ιό καθώς και 14995 επιβεβαιωμένα κρούσματα, αυτό ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας Βένκο Φιλίπτσε στην επέτειο των 110 χρόνων της γέννησης της Μητέρας Τερέζας.


Με αφορμή την επέτειο αυτή της  γέννηση της Αγ. Μητέρας Τερέζας, η ένωση των πολιτών «Μητέρα Τερέζα των Σκοπίων» αφιέρωσε φέτος την εκδήλωση στα ιδρύματα και τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας που βρίσκονται επί του παρόντος στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σώσουν κάθε ανθρώπινη ζωή και να αντιμετωπίσουν τον covid-19.

«Οι εργαζόμενοι στην υγεία και οι συνεργάτες τους έδειξαν και απέδειξαν πώς θυσιάζονται για τους συνανθρώπους. Αποδεικνύουν ότι έχουν ενσωματώσει τα αξιώματα της σεβαστής Μητέρας Τερέζα στις αρχές εργασίας τους. Σας ευχαριστώ για το σεβασμό σας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια ενέργεια για να παρέχουμε την καλύτερη θεραπεία για τους ασθενείς μας», δήλωσε ο υπουργός Φιλίπτσε , σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Υγείας.


Denesen

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr