Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τα τουρκικά drone προκάλεσαν τεράστιες απώλειες στους Αρμένιους- τούρκικο δημοσίευμα

«Τα drone αυτά πέταξαν στη συνοριακή γραμμή Τουρκίας- Αρμενίας, 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Γερεβάν»


Σεπτέμβριος 29, 2020. 22:00


Τα εξοπλισμένα με πυραύλους, τουρκικά μη επανδρωμένα  εναέρια οχήματα - Bayraktar TB2 SİHA- που ανήκουν στον τουρκικό στρατό, συνεχίζουν να παίζουν ένα δραστήριο ρόλο σε κρίσιμες περιόδους, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.


Τα drone αυτά πέταξαν στη συνοριακή γραμμή Τουρκίας- Αρμενίας, 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Γερεβάν, και προκάλεσαν τεράστιες απώλειες στον αρμενικό στρατό κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ , σημειώνει η τουρκική «Takvim»

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι τα τουρκικά drone έδωσαν ώθηση στο στρατό του Αζερμπαϊτζάν ώστε να καταλάβει πολλά χωριά και πόλεις.

«Ταυτόχρονα με την σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ τα drone που ανήκουν στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, πετούσαν στη συνοριακή γραμμή Αρμενίας- Τουρκίας.

Το τούρκικο κείμενο αναφέρει ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει καταλάβει 7 χωριά και στρατηγικούς λόγους, απομακρύνοντας τις αρμενικές δυνάμεις. «Ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν σημειώνει σημαντικό πρόοδο στην γραμμή Fuzuli-Jabrayil και Agdere-Terter».

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr