Για τις «τρύπιες κάλτσες» του Ράμα λέει ο Σέρβος Υπουργός Άμυνας


Οκτώβριος 3, 2020. 23:20

Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βουλίν απάντησε στον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, έπειτα από τις εκκλήσεις του για τη δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας.


Ο Βουλίν χλευάζει τον επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι προσπάθησε να παρουσιάσει τα σερβικά μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ως κληρονομιά του λαού του.

Λέει ότι θυμόμαστε τον Ράμα περισσότερο για τις τρύπιες κάλτσες του παρά για τις υπέροχες ιδέες του.

«Εάν ο Ράμα ενδιαφέρονταν για την ειρήνη στην περιοχή, δεν θα επαινούσε τους δολοφόνους του λεγόμενου UCK, ούτε να προσπαθούσε να μεσολαβήσει για το ποιος θα κυβερνήσει το Μαυροβούνιο.

»Αν γνώριζε πως να κρατήσει μια προσωπικότητα, δεν θα προσπαθούσε να παρουσιάσει τα σερβικά μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ως κληρονομιά του λαού του στα επίσημα βιβλία που εκτύπωσε η κυβέρνησή του.

»Μόνο στον κόσμο των Twitts και των απομιμήσεων, θυμόμαστε τον Ράμα για τις σκισμένες κάλτσες του παρά για τις υπέροχες ιδέες του», γράφει ο Βουλίν.

Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, αντέδρασε μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα μετά τη συνάντηση των δύο κυβερνήσεων Αλβανίας -Κοσσυφοπεδίου, κατηγορώντας τον, ότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη Αλβανία επιδιώκοντας να πάρει αυτό που, σύμφωνα με τον ίδιο, ανήκει στους Σέρβους.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, μέσω μια ανάρτησής του στο Twitter, ζήτησε την ευθύνη του προέδρου της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς για τη δήλωση του Υπουργού του, λέγοντας ότι ελπίζει ότι αυτή η δήλωση δεν είναι αληθινή, διαφορετικά σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να τον τιμωρήσει για την άθλια παράσταση.

Gazeta Tema

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr