Εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο – Τούρκοι στρατιώτες μεταξύ των νεκρών στη Συρία

φωτό αρχείου


Δεκέμβριος 10, 2020. 19:49


Το Συριακό Παρατηρητήριο ανακοίνωσε, την Πέμπτη, ότι 16 άτομα, μεταξύ των οποίων 3 Τούρκοι στρατιώτες, σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα βίαιης έκρηξης που έπληξε την πόλη Ρας αλ Άιν στη βόρεια Συρία.

Το παρατηρητήριο ανέφερε ότι μεταξύ των Τούρκων στρατιωτών είναι ένας αξιωματικός, προσθέτοντας ότι υπήρχαν 11 νεκροί από την αστυνομία και την ένοπλη φιλοτουρκική ομάδα «Σουλτάν Μουράτ».

Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που έπληξε ένα κοινό οδόφραγμα της Αστυνομίας και της ένοπλης ομάδας.

Το Συριακό Παρατηρητήριο ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί λόγω των 12 τραυματιών, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για την πρόσφατη έκρηξη στο Ras al-Ain.

Τον περασμένο μήνα, τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν δύο βόμβες αυτοκινήτων εξερράγησαν στις πόλεις αλ Μπαμπ και Αφρίν, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τουρκικών δυνάμεων και των ένοπλων ομάδων που είναι πιστές σε αυτές στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με το παρατηρητήριο.

Sky News Arabia

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr