Απετράπη απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Τυνησίας με ρικίνη


Ιανουάριος 27, 2021. 20:07. Ελλάδα.

Τύνιδα.

Πηγή προσκείμενη στην προεδρία της Τυνησίας επιβεβαίωσε, σήμερα, Τετάρτη, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Καΐς Σαγιέντ, υπέστη απόπειρα δηλητηρίασης μέσω δέματος αλληλογραφίας που περιείχε την τοξική ουσία ρικίνη, η οποία προκαλεί αμέσως θάνατο, σημειώνει αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Όπως δημοσίευσε το τυνησιακό «Carthage News Network» σήμερα το απόγευμα, επικαλούμενο την προεδρική πηγή, ανέφερε ότι όλα τα μηνύματα αλληλογραφίας του προεδρικού παλατιού της Τυνησίας, στο οποίο διαμένει ο πρόεδρος,  ελέγχονται και ταξινομούνται επί του παρόντος σε εγκαταστάσεις εκτός του χώρου πριν φτάσουν στο προεδρικό παλάτι.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τυνησία ζει τις ημέρες αυτές μαζικές διαμαρτυρίες για την επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών, σε συνδυασμό με την απόρριψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Καΐς Σαγιέντ, κυβερνητικών τροποποιήσεων του Πρωθυπουργού Χισάμ Ελ-Μίτσιτσι.


Al Dostor

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr