Βουλγαρία -«Να ζητήσουμε από τον Μπάιντεν: βάσεις, εργοστάσιο για τα F-35 και Βουλγάρους στο φεγγάρι»


Ιανουάριος 31,2021. 20:21. Ελλάδα.

Σόφια.

 «Πρέπει να ζητήσουμε από τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ένα εργοστάσιο παραγωγής των F-35».

 Αυτή η σύσταση δόθηκε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και πρόεδρο του «Atlantic Club» στη Βουλγαρία, Σολομών Πάσι, στο στούντιο της Βουλγαρικής Εθνικής Τηλεόρασης-BNT.

Ο Πάσι διευκρίνισε ότι η εκλογή του Μπάιντεν ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών σηματοδότησε την αρχή της αναγέννησης της νέας παγκόσμιας τάξης μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. 

«Το ζήτημα για εμάς δεν είναι αυτό που θα μας ζητήσει (ο Τζο Μπάιντεν), αλλά αυτό που θα ζητήσουμε από αυτόν», είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών που έδειξε ανυπόμονος και επέμεινε να ζητήσουμε βάσεις για τη Μαύρη Θάλασσα και όχι να μας το ζητήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Χρειαζόμαστε ασφάλεια στη Μαύρη Θάλασσα, μια  εγγύηση για την εθνική ασφάλεια, επέμεινε ο Σολομών Πάσι.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ζητήσει η Βουλγαρία από τον Joe Biden είναι η ένταξη της Βουλγαρίας  στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης , καθώς και η συμμετοχή της Βουλγαρίας στο αναπτυξιακό πρόγραμμα F-35. 

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να ζητήσουμε είναι να καθιερώσουμε και να εδραιώσουμε τις σχέσεις της Βουλγαρίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον διαστημικό τομέα . 

«Πρέπει και θέλουμε να έχουμε Βούλγαρο ή Βουλγάρα στο φεγγάρι στην επόμενη αποστολή", δήλωσε ο Πάσι.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr