Ενόχληση Σερβίας από τη δημιουργία νατοϊκής βάσης στο Μαυροβούνιο


Μάρτιος 3, 2021. 10:29. Ελλάδα.

«Το ΝΑΤΟ κοντά στα σερβικά σύνορα. Η Συμμαχία του Κακού έχει μεγαλομανή έργο που μπορεί να πυροδοτήσει ολόκληρα τα Βαλκάνια», έχει τίτλο σερβική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, με πληροφορίες για τη δημιουργία νατοϊκής βάσης στην περιοχή της κωμόπολης Αντριέβιτσα του Μαυροβουνίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν διατεθεί 17 εκατομμύρια ευρώ  και οι τοπικοί φορείς ενδιαφέρονται για την υλοποίηση αυτού του έργου.

«Όπως έχουν τα πράγματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δημιουργηθούν νέοι στρατώνες σε μια έκταση τεσσάρων εκταρίων, όπου περίπου 200 άτομα θα βρουν απασχόληση, ένα μεγάλο μέρος των οποίων θα προέρχεται από την περιοχή Αντριέβιτσα. Δεν είναι απαραίτητο να πούμε πόσα οφέλη θα μπορούσαμε να έχουμε, είπε ο Ζέλικο Τζουλάφιτς πρόεδρος του Δήμου της  Αντριέβιτσα, ο οποίος σημειώνει ότι το κράτος απαλλοτρίωσε τη γη για τις ανάγκες των στρατώνων και πλήρωσε τους ιδιοκτήτες.

Alo

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr