Πολιτικός της αλβανικής αντιπολίτευσης: Ο νέος πρόεδρος θα ‘πουλήσει’ τα θαλάσσια σύνορα στην Ελλάδα


Ιούνιος 5, 2022. Ελλάδα.

Τίρανα.

Για τον αντιπρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ενσωμάτωσης (LSI), Πετρίτ Βασίλι, η Αλβανία βρίσκεται στην ίδια τραγική κατάσταση με το 1913 για το θέμα των συνόρων, γράφει η εφημερίδα Gazeta Shqiptare.

Με μια μεγάλη ανάρτησή του στο Facebook, ο Βασίλι γράφει ότι ο Ράμα εξέλεξε πρόεδρο, νομίζοντας ότι δεν θα τον εμπόδιζε να πουλήσει τη θάλασσα και θαλάσσια σύνορα, όπως απέτρεψε ο απερχόμενος πρόεδρος Ιλίρ Μέτα.

Σύμφωνα με τον Βασίλι, όλος ο θόρυβος για την εκλογή του προέδρου ήταν απλώς μια φάρσα, γιατί ο πρόεδρος εκλέχθηκε προσωπικά μόνο από τον Ράμα και μόνο για τους σκοπούς του, το πιο σημαντικό κατά τον Βασίλη είναι αυτό του ζητήματος των θαλάσσιων συνόρων.

Ο Βασίλι προειδοποιεί επίσης για διαμαρτυρίες: «Όλοι μας υπερασπιζόμαστε την εθνική υπόθεση, σήμερα είναι η μέρα που χωρίζει τους προδότες από τους πατριώτες αποστάτες».

Στην ανάρτησή του ο Βασίλι σημειώνει:

«Η Αλβανία όπως και το 1913, η προστασία των θαλάσσιων συνόρων από τον Ράμα, χωρίζει τους πατριώτες από τους προδότες!!

»Ο πρόεδρος εξελέγη χθες μόνο με τις ψήφους του Ράμα όπως απαιτούσε το κηρυγμένο παζάρι των θαλάσσιων συνόρων.

»Ο Ράμα επέλεξε σύμφωνα με τον σκοπό του και μόνο με τις ψήφους του έναν πρόεδρο, που υπολογίζει ότι δεν θα τον εμποδίσει να πουλήσει ήρεμα τη θάλασσα και τα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας, όπως τον απέτρεψε και τον εμπόδισε ανυπέρβλητα ο Πρόεδρος Μέτα.

Η Αλβανία βρίσκεται στον ίδιο τραγικό συναγερμό με το 1913.

Ο Έλληνας υπουργός Δένδιας έχει δηλώσει παγκοσμίως ότι με τον Ράμα έκλεισε τα έργα για τα Θαλάσσια Σύνορα και το μόνο ανυπέρβλητο εμπόδιο είναι ο Πρόεδρος Μέτα».

Θα προσθέσει:

 «Τα θαλάσσια σύνορα και η ακεραιότητα της χώρας είναι το μεγαλύτερο ζήτημα για κάθε έντιμο Αλβανό και πολιτικό.

Έχουμε έναν Ράμα που είναι πραγματικά ένας νεαρός Εσάτ Πασέ Τοπτάν και επαγγελματίας πωλητής συνόρων από το Κοσσυφοπέδιο στα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας.

Επομένως, όλοι στο πόδι για την εθνική υπόθεση, σήμερα είναι η μέρα που χωρίζει τους προδότες από τους πατριώτες αποστάτες», γράφει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του LSI.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr