Κριμαία: Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου προτρέπει τον ρωσικό στρατό να καταλάβει την Οδησσό

 


Ιούλιος 27, 2022. Ελλάδα.

Συμφερόπολη.

 Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Κριμαίας, Βλαντίμιρ Κωνσταντίνοφ, πρότεινε την επέκταση της γεωγραφίας της νότιας κατεύθυνσης της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» στην Ουκρανία προς την Οδησσό.

«Είμαι βέβαιος ότι η γεωγραφία της ειδικής επιχείρησης στο νότο θα πρέπει να επεκταθεί στο Νικολάεφ και την Οδησσό. Το Ντνεπροπετρόφσκ και το Χάρκοβο πρέπει επίσης να απελευθερωθούν. Αυτές είναι ρωσικές πόλεις και δεν έχουν θέση στη ναζιστική Ουκρανία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνοφ στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απελευθέρωση (κατάληψη) αυτών των περιοχών θα διασφαλίσει την ασφάλεια των συνόρων, καθώς και θα θέσει τέλος στα σχέδια του ΝΑΤΟ να αποκτήσει πρόσβαση στα βόρεια της Μαύρης Θάλασσας .

Όπως επισημαίνεται, κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της περιοχής Χέρσον και του τμήματος Αζόφ της περιοχής Ζαπορόζιε.

 Νέες διοικήσεις έχουν αναλάβει και στις δύο περιοχές,  άρχισαν να εκπέμπουν ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί και αποκαθίστανται οι εμπορικοί δεσμοί με την Κριμαία. Οι  επικεφαλής των περιοχών αυτών, όπως σημειώνεται, ανακοίνωσαν σχέδια να ενταχθούν στη Ρωσική Ομοσπονδία.

ria.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr