«Ένα χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας θα είναι χτύπημα των ΗΠΑ στη Ρωσία»


Ιούλιος 17, 2022. Ελλάδα.

Μόσχα.

Μετά τις ηχηρές δηλώσεις του Κιέβου ότι, μόλις προκύψει η τεχνική δυνατότητα, θα πραγματοποιηθούν χτυπήματα τόσο στη γέφυρα της Κριμαίας όσο και στην ίδια την Κριμαία, υπήρξαν απαντήσεις από το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και από την  Κρατική Δούμα, γράφει η «Αλήθεια της Κομσομόλ»/ «Κομσομόλκαγια Πράβντα».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε την καταστροφή για την Ουκρανία, ο γερουσιαστής Αντρέι Κλίσας ανακοίνωσε την ανάγκη αποναστικοποίησης ολόκληρης της Ουκρανίας και ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Μιχαήλ Σερεμέτ μίλησε για την πιθανότητα συντριπτικών αντιποίνων σε «κέντρα λήψης αποφάσεων» στο Κίεβο.

Η «ΚΠ» ζήτησε ένα σχόλιο από τον γερουσιαστή του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου από την Κριμαία, Σεργκέι Τσέκοφ.

                                                                                                           Γερουσιαστής από την Κριμαία Σεργκέι Τσέκοφ


«Μετά από άμεσες απειλές για τη γέφυρα της Κριμαίας και την ίδια τη χερσόνησο, η σοβαρότητα των μέτρων αντίδρασης θα πρέπει να αυξηθεί;»

 

«Πρέπει να καταλάβετε πότε θα έχει το Κίεβο την ευκαιρία να χτυπήσει τη γέφυρα και την Κριμαία.

 

«Με τα νέα αμερικανικά πυρομαχικά για αμερικανικά Hymars;»

«Φυσικά, πρόκειται για αμερικανικές προμήθειες όχι μόνο συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης, αλλά και για τα πιο σύγχρονα και μακράς εμβέλειας πυρομαχικά. Επομένως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο χτύπημα στη γέφυρα, στην Κριμαία και στις παραμεθόριες πόλεις θα πρέπει να θεωρηθεί ως χτύπημα των ΗΠΑ στις περιοχές της Ρωσίας. Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για τη χερσόνησο μας αλλά για πολλές συνιστώσες οντότητες της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

 

«Αλλά η γέφυρα είναι στρατηγικό αντικείμενο για την προμήθεια όπλων για το NWO;»

 

«Δεν θα το έλεγα στρατηγικό για την προμήθεια όπλων. Αυτό λένε στο Κίεβο: είναι απαραίτητο να χτυπήσουμε τη γέφυρα, γιατί είναι στρατηγική. Αλλά η γέφυρα φέρει κυρίως ένα πολιτικό φορτίο. Συνδέει την Κριμαία - συνδέεται με την ηπειρωτική Ρωσία και παρέχει μια κανονική ζωή για τους Κριμαίους και τους επισκέπτες της χερσονήσου. Αλλά ο όγκος των όπλων που μετακινούνται δεν είναι τόσο μεγάλος όσο το αστικό φορτίο που πηγαίνει στη χερσόνησο και πίσω. Το στρατιωτικό φορτίο μπορεί να παραδοθεί με ασφάλεια στη ζώνη ειδικής επιχείρησης με άλλους τρόπους.

«Οι άνθρωποι στην Κριμαία, τους οποίους εκπροσωπείτε στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο - πόσο ήρεμοι είναι για τέτοιες απειλές;»

 

«Δεν μπορώ να απαντήσω για όλους τους Κριμαίους 100%, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία το αντιλαμβάνεται με ψυχραιμία. Οι απειλές δεν ακούγονται για πρώτη φορά. Απείλησαν να καταστρέψουν τη γέφυρα όταν το Κίεβο δεν αναγνώρισε επίσημα την ύπαρξή της και οι ιστορίες για την κατασκευή και το άνοιγμα της ονομάστηκαν κινούμενα σχέδια.

Για αυτούς για πολύ καιρό ήταν αφαίρεση και τώρα απειλούν αυτή την «αφαίρεση» με αμερικανικούς πυραύλους.

 Αν οι ηγέτες στο Κίεβο ήταν φυσιολογικοί, θα καταλάβαιναν ότι πρόκειται κυρίως για μη στρατιωτική εγκατάσταση. Και δεν ενώνει μόνο την Κριμαία με τη Ρωσία, μπορεί να ενώσει την Ουκρανία με τη Ρωσία. Θα έρθει η ώρα - και το φορτίο από τη Ρωσία θα πάει ήρεμα στην Ουκρανία μέσω της γέφυρας. Και την βλέπουν ως στρατιωτική απειλή.

«Πώς αξιολογείτε την προστασία της γέφυρας;»

«Μέχρι πρόσφατα, ταξίδευα κατά μήκος της σχεδόν κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ καλά φυλαγμένη. Με όλα τα πιθανά συστήματα. Και στεριά και θάλασσα. Πώς να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανές συνέπειες - είναι απαραίτητο να ωθήσετε τα όρια. Όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο. Όλοι οι πολίτες της Ρωσίας που έχουν ηρεμήσει λίγο θα πρέπει να έχουν αυτήν την κατανόηση. Τα εδάφη των περιοχών του Κιέβου, του Τσερνιχίφ και του Σούμι τους αφέθηκαν με τη θέλησή τους - ή μήπως μάταια; Το κράτος που πρόδωσε τη Ρωσία για περισσότερα από 30 χρόνια πρέπει να πάψει να υπάρχει.

kp.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr