Ινδουιστές εναντίον μουσουλμάνων: Τους σκότωσαν γιατί «δολοφόνησαν αγελάδες»


Φεβρουάριος 16, 2023. Ελλάδα.

Οι πολιτικές καταπίεσης και σφαγής κατά των μουσουλμάνων στην Ινδία συνεχίζονται χωρίς σταματημό. Πρόσφατα, δύο μουσουλμάνοι που κατηγορούνταν ότι έσφαξαν αγελάδες δολοφονήθηκαν άγρια, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Έτσι, δύο ακόμη μουσουλμάνοι στην Ινδία έγιναν θύματα επιθέσεων κατά του Ισλάμ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Ρατζαστάν της χώρας.

Δύο μουσουλμάνοι ονόματι Τζουνέιτ και Νάσιρ, οι οποίοι απήχθησαν για φερόμενη «δολοφονία αγελάφων», στην επαρχία  Γκατμίκα, σκοτώθηκαν και τα σώματά τους πυρπολήθηκαν.

Η αιματηρή αυτή τιμωρία έγινε από μέλη της ινδουιστικής εθνικιστικής πολιτοφυλακής Μπάιρανγκ Νταλ και οι δύο μουσουλμάνοι που σκοτώθηκαν κατηγορήθηκαν για «δολοφονία αγελάδων».

Οι σοροί των δύο μουσουλμάνων βρέθηκαν καμένοι μέσα σε όχημα.

Αναφέρθηκε ότι οι αρχές της ινδικής διοίκησης αδιαφόρησαν για το περιστατικό με τη σφαγή των αγελάδων και δεν πραγματοποίησαν σοβαρή επιχείρηση έρευνας, οπότε επενέβη αυτή η φανατική ομάδα.

Στην Ινδία, πολλοί Μουσουλμάνοι δολοφονούνται επειδή υποτίθεται ότι σφάζουν αγελάδες και τις τρώνε, κάτι που θεωρείται βλάσφημο, αφού οι αγελάδες θεωρούνται ιερές από τους Ινδουιστές.

Έχει παρατηρηθεί ότι ο ινδουιστικός εθνικισμός έχει δυναμώσει τελευταία στη χώρα και οι πολιτικές καταπίεσης κατά των μουσουλμάνων έχουν ενταθεί όπως αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr