«Οι Αρμένιοι φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τον εθνικό μας ύμνο»- τούρκικο δημοσίευμα


Μάρτιος 25, 2023. Ελλάδα.

«Αυτό δεν είναι φιλοξενία!  Είναι μεγάλη ασέβεια προς την Τουρκία από τους οπαδούς της Αρμενίας», γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης εξαιτίας του τρόπου αντιμετώπισης της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αρμενία.

«Οι Αρμένιοι φίλαθλοι έδειξαν μεγάλη ασέβεια προς την Εθνική μας ομάδα και τη χώρα μας, την οποία φιλοξένησαν στον αγωνιστικό χώρο τους.  Στην κερκίδα των οπαδών της Αρμενίας σφύριζαν αποδοκιμαστικά όταν ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος πριν τον αγώνα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

«Η αρμενική κερκίδα δεν σεβάστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο, όταν ακούστηκε. Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές μας έψαλλαν τον ύμνο μας, ακούστηκαν σφυρίγματα από την κερκίδα.

Έντονα τα μέτρα ασφαλείας

Έντονα μέτρα ασφαλείας λήφθηκαν γύρω από το γήπεδο πριν τον εκτός έδρας αγώνα της τουρκικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Αρμενία. 

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, πολλές αστυνομικές ομάδες και ομάδες ειδικών κινήσεων έλαβαν εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας γύρω από το γήπεδο, ενώ έγιναν έρευνες στις εισόδους και εξόδους του γηπέδου, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr