Σερβία: Εθελοντές του στρατού εκπαιδεύονται στη χρήση των τανκς


Μάρτιος 6, 2023. Ελλάδα.

Βελιγράδι.

Επαγγελματίες στρατιώτες καθώς και στρατιώτες σε εθελοντική στρατιωτική θητεία εντάχθηκαν σε εντατική εκπαίδευση στις μονάδες αρμάτων μάχης M-84, του Σερβικού Στρατού, ανακοίνωσε σήμερα το σερβικό υπουργείο Άμυνας.

Όπως σημειώνει το σερβικό υπουργείο, τα πληρώματα αρμάτων αναμένεται να εκπαιδευτούν όλες τις τακτικές διαδικασίες για την εκτέλεση ενεργειών μάχης σε άμυνα και επίθεση. Αυτές περιλαμβάνουν οδήγηση του τανκ σε διαφορετικές συνθήκες εδάφους, αποτελεσματική χρήση όπλων και συντήρηση συγκροτημάτων και υποσυστημάτων αυτού του πολύπλοκου οχήματος μάχης.


Στα επόμενα στάδια της εκπαίδευσης, οι εκπαιδευόμενοι θα δοκιμαστούν σε προπαρασκευαστικές και εικονικές βολές και στη συνέχεια σε τακτικές ασκήσεις και αγώνες σκοποβολής, κατά τους οποίους θα δοκιμαστούν στην πράξη οι τακτικές και πυροτεχνικές τους ικανότητες και θα αξιολογηθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr