Τουρκία: «Το αμερικανικό πλοίο που προκάλεσε τους σεισμούς βρίσκεται σε τούρκικο λιμάνι»


Μάρτιος 17, 2023. Ελλάδα.

Τρεις ημέρες μετά την άφιξή του στην  Κωνσταντινούπολη, το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze, το οποίο δημιούργησε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους ισχυρισμούς ότι προκάλεσε τους καταστροφικούς σεισμούς 7,7 και 7,6 Ρίχτερ στο Καχραμανμαράς, αγκυροβόλησε στην ανοικτή θάλασσα  του Zonguldak-Ereğli, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Μετά τους σεισμούς που σημειώθηκαν στο Καχραμανμαράς στις 6 Φεβρουαρίου 2023, οι φήμες για το HAARP ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. (σημείωση: High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ο πιο ικανός πομπός υψηλής ισχύος, υψηλής συχνότητας (HF) στον κόσμο για μελέτη της ιονόσφαιρας).

 Στα τουρκικά κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησαν ευρύτατα οι φήμες ότι οι σεισμοί προκλήθηκαν από αμερικανικά πλοία στον Βόσπορο και τη Μεσόγειο.

Σήμερα αναφέρεται ότι το USS Nitze αγκυροβόλησε 10 μίλια ανοικτά από το λιμάνι του Ζονγκουλντάκ και προκάλεσε ανησυχίες στους Τούρκους για πρόκληση νέων σεισμών.

 

Ο φόβος για τους Αμερικανούς…


Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται, το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze ελλιμενίστηκε στον Βόσπορο στις 3 Φεβρουαρίου.

 Στη συνέχεια, ένας απροσδόκητος σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών σημειώθηκε στο Kağıthane της Κωνσταντινούπολης. Έγιναν ισχυρισμοί που συνέδεσαν τη μικρή δόνηση με τον ερχομό του πλοίου στον Βόσπορο.

«Υπάρχει πιθανότητα το HAARP, το υπόγειο ερευνητικό έργο των ΗΠΑ, να προκάλεσε τον σεισμό. Οι σεισμοί συνδέονται με αυτό το πολεμικό πλοίο. Μέχρι να λυθεί αυτή η σύνδεση, δεν θα υποχωρήσει ο σεισμός στην Τουρκία», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

  Στη συνέχεια, στις 6 Φεβρουαρίου, όταν σημειώθηκαν δύο μεγάλοι σεισμοί με επίκεντρο το Καχραμανμαράς, οι συζητήσεις άναψαν ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέτρεψαν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να βυθίσουν το αμερικανικό πλοίο που …προκαλεί τους σεισμούς, όπως σημειώνει το İHA.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr