Το Ισραήλ στόχευσε όχημα στη Γάζα: 2 νεκροί, 3 τραυματίες


Μάιος 9, 2023. Ελλάδα.


Ο ισραηλινός στρατός στόχευσε ένα όχημα στην αεροπορική του επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας. Στην επίθεση έχασαν τη ζωή τους 2 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 3.

Οι επιθέσεις Του Ισραήλ στη Λωρίδα Της Γάζας συνεχίζονται από το βράδυ, όπως γράφει η τουρκική Hurriyet.

 Ο ισραηλινός στρατός στόχευσε ένα όχημα σε αεροπορική επιδρομή κοντά στην πόλη Χαν Γιουνίς. Στην επίθεση έχασαν τη ζωή τους 2 άτομα και τραυματίστηκαν 3 άτομα. Στην ανακοίνωση που έκανε ο ισραηλινός στρατός, ανέφερε ότι στόχος της επίθεσης ήταν πυρήνας αντιαρματικών πυραύλων και περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ώρες.


13 άτομα σκοτώθηκαν στις επιθέσεις του Ισραήλ


13 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν στις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας τη νύχτα.

Σε ανακοίνωση των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), στο όχημα βρίσκονταν ο Χαλίλ Μπαχιτίνι, ο οποίος υπηρετούσε στις Ταξιαρχίες της Ιερουσαλήμ στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας και ήταν ένας από τους διοικητές του Ισλαμικού Κινήματος Τζιχάντ στις επιθέσεις,

Αναφέρθηκε ότι σκοτώθηκαν ο εκπρόσωπος του ίδιου κινήματος, Ταρίκ Εζαλντίν, που ηγήθηκε των επιχειρήσεων αντίποινων στη Δυτική Όχθη, και ο Τζιχάντ Γκανέμ, γραμματέας του στρατιωτικού συμβουλίου του κινήματος.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr

 

Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Στρατός, Μέση Ανατολή,