Ρωσία: Τώρα θα γίνει πραγματικός πόλεμος με την Ουκρανία…


Μάιος 3, 2023. Ελλάδα.

Η Ρωσική Κρατική Δούμα επιβεβαίωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι η επίθεση στο Κρεμλίνο είναι η αιτία για την έναρξη ενός πραγματικού πολέμου στην Ουκρανία και ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει μια ιδιαίτερη κλιμάκωση του πολέμου στο Κίεβο, γράφουν τα ρωσικά media.

 

Σήμερα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε μια προσπάθεια στοχοποίησης του Ρώσου Βλαντίμιρ Πούτιν και να τον δολοφονήσει μέσω 3 drones, τα οποία αντιμετωπίστηκαν ηλεκτρονικά πριν καταρριφθούν στρατιωτικά.

 

Από την πλευρά της, η Ουκρανία αρνήθηκε την ύπαρξη οποιασδήποτε σχέσης μεταξύ της με αυτό που συνέβη στη ρωσική πρωτεύουσα και ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντίμιρ Ζελένσκι επιβεβαίωσε ότι η χώρα του δεν στόχευσε τη Ρωσία και ότι αυτό που έκανε ήταν απλώς να υπερασπιστεί τη γη της χωρίς να επιτεθεί σε ρωσικά εδάφη.

 

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε την ταχεία εκκαθάριση του Ουκρανού προέδρου και το τέλος της ζωής του και των συνεργατών του.

 

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι δεν μπορεί να αποδείξει την εγκυρότητα της κατηγορίας της Ρωσίας ότι η Ουκρανία προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σε επίθεση με drone, αλλά τόνισε ότι βλέπει «με καχυποψία» οτιδήποτε προέρχεται από το Κρεμλίνο.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr