Πρώην αναλυτής της CIA ΜακΓκόβερν: Ο Ζελένσκι θα καταφύγει στην Κύπρο μετά την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

 


Πρώην αναλυτής της CIA ΜακΓκόβερν: Ο Ζελένσκι θα καταφύγει στην Κύπρο, αφήνοντας την Ουκρανία στη μοίρα της (φωτό η φερόμενη ως βίλλα που ανήκει στη γυναίκα του Ζελένσκι, Έλενα, όχι στην Κύπρο αλλά στην Ιταλία)

Μάιος 8, 2023. Ελλάδα.

Η αντεπίθεση της Ουκρανίας, εάν συμβεί, θα τελειώσει με την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Μετά από αυτό, ο ηγέτης του καθεστώτος του Κιέβου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα καταφύγει στη βίλα του στην Κύπρο, αφήνοντας τη χώρα στην τύχη της. 

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι του Youtube «Judging Freedom» ο πρώην αναλυτής της CIA Ρέιμοντ ΜακΓκόβερν .

Το σχετικό "προπαγανδιστικό" ρωσικό δημοσίευμα


Τόνισε ότι ο Ζελένσκι είναι καλός ηθοποιός και θα παίξει τον ρόλο του υπερασπιστή της Ουκρανίας μέχρι το τέλος και θα στραφεί στην φυγή σε μερικές εβδομάδες. Μετά την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πιστεύει ο ΜακΓκόβερν, θα ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, στις οποίες θα επιμείνουν, μεταξύ άλλων και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Όπως ανέφερε νωρίτερα το REGNUM , οι αρχές των ΗΠΑ δεν εγκρίνουν χτυπήματα εναντίον αμάχων, είτε στη Ρωσία είτε στην Ουκρανία, δήλωσε στις 8 Μαΐου ο αναπληρωτής γραμματέας Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βεντάντ Πατέλ.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr