Ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατηγορεί τους Αριστερούς και τον Σόρος για τους μετανάστες




Οκτώβριος 31, 2015.

Βουδαπέστη.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν κατηγόρησε τους Αριστερούς, τους χρηματοδότες τους, τους ακτιβιστές  και τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος. Τους προέτρεψε, μάλιστα,  να αναλάβουν την ευθύνη για τη σημερινή κρίση των προσφύγων στην Ευρώπη.


«Αυτή η εισβολή (των μεταναστών) αφενός είναι έργο των λαθρεμπόρων και από την άλλη, εκείνων των ακτιβιστών (των ανθρωπίνων δικαιωμάτων) που υποστηρίζουν κάθε τι που αποδυναμώνει τα κράτη –έθνη», δήλωσε ο Όρμπαν στο ουγγρικό κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με το Τανγιούγκ.

«Αυτός ο δυτικός τρόπος σκέψης και το δίκτυο ακτιβιστών, αντιπροσωπεύουν όσο μπορούν καλύτερα τις ιδέες του Τζορτζ Σόρος», είπε ο Όρμπαν.

Σύμφωνα με τις απόψεις του – σημειώνει το δημοσίευμα-  εφόσον «δεν υπεραμύνονται την Ευρώπη, τότε συνειδητοποιούμε ότι εξυπηρετούν τα όνειρα των χρηματοδοτών τους, με τους διακρατικούς ακτιβιστές και αξιωματούχους που κανείς δεν τους έχει εκλέξει».

Τόνισε, επίσης, ότι η ευρωπαϊκή αριστερά εργάστηκε για να υπονομεύσει τα εθνικά κράτη προς όφελος μιας διεθνούς κοσμοπολίτικης κοινότητας.

«Είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες με τεράστιες λειτουργικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν ήταν προετοιμασμένες για την εισροή των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη», είπε.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα, δεν έχει καμία δημοκρατική βάση, στην οποία στηρίζεται η ΕΕ, και οι οργανωμένοι θεσμοί της κινούνται προς την αναρχία.

«Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να αρχίσουν να ξυπνάνε και να συνειδητοποιούν ότι η μετανάστευση είναι ένα πολιτιστικό θέμα και αφορά την ταυτότητά μας», κατέληξε ο Όρμπαν.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ