Φινλανδία: Αυξήθηκαν οι επιθέσεις σε γυναίκες από μετανάστες




Ιανουάριος 10, 2016.

Καθώς στην Κολωνία ο αριθμός των γυναικών που έχουν βιασθεί από μετανάστες, αυξάνεται συνεχώς και έχει ξεπεράσει τις 379- έπειτα από τις νέες καταγγελίες- το φαινόμενο έχει  εκδηλωθεί και στην  Φινλανδία.
 

Οι φινλανδικές αρχές ανησυχούν για την απότομη αύξηση του αριθμού των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά των νέων γυναικών, επισημαίνει η «The Telegraph».


Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας έχουν καταγραφεί  πολλές περιπτώσεις παρενόχλησης γυναικών από πρόσφυγες κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που δημοσιοποιούνται τώρα,  μετά το σάλο που ξέσπασε στις ευρωπαϊκές χώρες.


«Στην ιστορία της Φινλανδίας δεν υπάρχουν σεξουαλικά εγκλήματα. Τέτοια φαινόμενα δεν έχει βιώσει η φινλανδική κοινωνία, όπως αυτά που παρατηρήθηκαν την περίοδο των εορτών», δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός Αστυνομίας στο Ελσίνκι, Ilkka Koskemyaki.


Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν από το 2015, πριν, δηλαδή, έρθουν οι 32 χιλιάδες πρόσφυγες στη χώρα, τέτοια φαινόμενα δεν έχουν παρουσιασθεί ποτέ σε πάρκα και σε δρόμους της Φινλανδίας.


«Δεν είμαστε εξοικειωμένους με τέτοιους πολιτισμούς. Πίστευα ότι δεν θα υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Οι αλλοδαποί επιτίθενται στις νέες γυναίκες όταν τις βλέπουν μόνες στους δρόμους», είπε ο αστυνομικός.


--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ