Γαλλική Αυτοκρατορία του… Γερμανικού Έθνους;




Ιούλιος 1, 2016.

Αναφορές των μέσων ενημέρωσης έχουν φέρει στην επιφάνεια τις προθέσεις της Γαλλίας και της Γερμανίας να συγχωνευθούν σε ένα κράτος με μια ενιαία εξωτερική και εσωτερική πολιτική, με ενιαίες δομές εξουσίας, ενωμένοι σε όλα!


Δεν είναι γνωστό ποια γλώσσα θα ομιλείται σε αυτή τη χώρα, αλλά μάλλον τα γαλλικά, γιατί είναι γνωστή η εμμονή των Γάλλων στην απροθυμία τους να μαθαίνουν  ξένες γλώσσες.



Η Γαλλία παρεμπιπτόντως έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, αλλά όπως λέγεται, δεν υπάρχει καπνός χωρίς πυρκαγιά.



Κατά πάσα πιθανότητα, ένα τέτοιο σχέδιο θα συζητηθεί στο περιθώριο. Αυτό σχολιάζει στην ιστοσελίδα ‘Σβόμποντνα Πρέσσα’ η ρωσίδα δημοσιογράφος του έντυπου Τύπου,  Άννα Σαφράν. Στην αναφορά της σημειώνει ότι ενδέχεται να συμμετάσχουν και άλλα κράτη (σε αυτήν την αυτοκρατορία) αλλά πρέπει να εγκαταλείψουν εξ ολοκλήρου την κυριαρχία τους.



Στόχος αυτού του έργου είναι να εξελιχθεί  αυτή η «μεταλλαγή της ΕΕ», έτσι όπως την ονειρεύονται η Γαλλία και η Γερμανία- να απαλλαγούν, δηλαδή,  από τα κομμάτια των πρώην αυτοκρατοριών της Αυστρο-ουγγαρίας και της Ρωσικής αυτοκρατορίας, όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Πολωνία, οι χώρες της Βαλτικής και συγχρόνως, βεβαίως, και από την Ελλάδα. Προφανώς και από τον διακαή πόθο της Ουκρανίας να ενταχθεί στην ΕΕ…



Στόχος αυτής της μεταλλαγής είναι η δημιουργία ενός «Νέου Ράιχ» που θα αντικαταστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά η λέξη ‘Ράιχ’ χτυπά άσχημα. 



Στην ένωση των κρατών της Γαλλίας και της Γερμανίας, θα επιβληθούν κατά πάσα πιθανότητα, πιο αυστηροί κανόνες, προκειμένου αυτή η ένωση να επιβιώσει.



  Ποιοι θα παραμείνουν τότε στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Μα, το πλήθος των ηττημένων χωρών. Είναι μια καλή ευκαιρία για απαλλαγή από όλα τα παράσιτα-κράτη και είναι πιθανόν ότι το «Ράιχ» θα πετάξει όλους τους πρόσφυγες: του Αλγερινούς από τη Γαλλία και τους Τούρκους από τη Γερμανία.



Επίσης, αυτό το «Ράιχ» θα ενσωματώσει την ιδέα της μείωσης της επιρροής του ΝΑΤΟ (δηλαδή των ΗΠΑ) στην Ευρώπη. Με γνώμονα πάντοτε να μην κυριαρχήσει το ‘ισλαμικό  χαλιφάτο’ στα απομεινάρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Τα απομεινάρια, λοιπόν, αυτά της ΕΕ θα προσπαθήσουν να συνταχθούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες… Αλλά οι Αμερικανοί φορολογούμενοι δεν έχουν τη διάθεση να ταΐζουν αυτά παράσιτα – κράτη. Τότε τι θα γίνει;  Θα τα διατηρούν όπως έκανε η Σοβιετική Ένωση σε «δημοκρατίες παρωδίες»; Ιδού το ερώτημα, σημειώνει η Άννα Σαφράν.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr