Αλβανία: Στη Χιμάρα υψώθηκε η ελληνική σημαία μετά τις δηλώσεις Καμμένου




Δεκέμβριος 3, 2016. 23:01


Ακριβώς μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος φορώντας στρατιωτική περιβολή, προειδοποίησε την Αλβανία ότι «μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν την Ελλάδα» χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των εξτρεμιστικών κύκλων της Ελλάδας, υψώθηκε η ελληνική σημαία στη Χιμάρα.




Συγκεκριμένα στο Κάστρο της Χιμάρας υψώθηκε η ελληνική σημαία, η οποία έγινε ορατή με το ξημέρωμα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.


Ενώ στον εθνικό άξονα Τεπελένι –Αργυρόκαστρο, σήμερα το πρωί, είχε αναγραφεί με σπρέι στα ελληνικά «Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική».


Ορισμένα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, προέβαιναν σε εκκλήσεις για διωγμό των Αλβανών. Μάλιστα η εφημερίδα «Στόχος» είχε ένα κείμενο στο οποίο καλούσε  τις ελληνικές αρχές να απελάσει όλους τους μετανάστες Αλβανούς,  χαρακτηρίζοντάς τους ως ‘Πέμπτη φάλαγγα της Τουρκίας στην Ελλάδα’. Αλλά δεν σταματά εκεί.



Σε ένα προκλητικό φωτομοντάζ ο ‘Στόχος’ έχει κάνει την εθνική μας σημαία ως σημαία της Τουρκίας, που βρίσκεται μπροστά από έναν στρατιώτη που πυροβολεί.


Οι εξελίξεις μετά από τις δηλώσεις του Καμμένου είναι τάχιστες με απαντήσεις της υπουργού Άμυνας της Αλβανίας  και της Τουρκίας, με τεταμένη ρητορική των χωρών.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr