Βουλγαρική «24 ЧАСА»: Αστυνομία και πόρνες εργάζονται σκληρά δίπλα-δίπλα


Ιούλιος 9, 2010

Οι ιέρειες του έρωτα και οι υπάλληλοι της τροχαίας εκτελούν από κοινού τα επαγγελματικά τους καθήκοντα στο εμπορικό κέντρο του Χάσκοβο. Photo: Bulphoto.

Διασκεδαστικοί οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι με το δαιμόνιο τους.
Η Δημοτική Αστυνομία της πόλης Χάσκοβο της Βουλγαρίας και οι ιέρειες του αγοραίου σεξ εντοπίστηκαν να κάνουν την ίδια δουλειά στον κεντρικό δρόμο της πόλης χθες το μεσημέρι.

Ενώ οι άνθρωποι της δημοτικής αστυνομίας εντόπισαν δυο αντικανονικά σταθμευμένα οχήματα, γραφει η βουλγαρική εφημερίδα, παράλληλα στο ίδιο σημείο δύο πόρνες είναι έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες της πόλης.

« Οι λειτουργίες της δημοτικής αστυνομίας βασίζονται, όπως γνωρίζετε, στην αυστηρή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας» απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου ο αρχηγός της αστυνομικής μονάδας Μπόρις Χρίστοφ.

Από την πλευρά της η ιέρεια του έρωτα Ιζάουρα, που κάνει πιάτσα στο κέντρο του Χάσκοβο θα δηλώσει:

Δουλεύω μόνη, δεν έχω προαγωγό και γνωρίζω τα δικαιώματά μου. Ασκώ το επάγγελμα της πόρνης περίπου είκοσι χρόνια. Δεν έχουμε σχέση εμείς με τους αστυνομικούς, αυτοί κάνουν το έργο τους και εμείς περιμένουμε τους πελάτες».

Ένας επισκέπτης θα ξαφνιαστεί με την παρουσία των ελεύθερων πορνών στην κεντρική αγορά του Χάσκοβο, αλλά είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο της πόλης.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος