Σκοπιανή ‘Alfa’:Ακόμη και ο ΟΗΕ και ο Ban Ki-Moon αναγνωρίζουν το όνομα;


Απρίλιος 29, 2011.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει αλλάξει θέση σχετικά με την ‘Μακεδονία’; Δεν είμαστε, ήδη, ούτε πρώην Γιουγκοσλαβική, ούτε Δημοκρατία, αλλά, απλά, Μακεδονία.

Ένα τέτοιο συμπέρασμα μπορεί να συναχθεί από την ανακοίνωση της συνάντησης του Γ.Γ. του Παγκόσμιου Οργανισμού για τον σκοπιανό Υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, όπως δημοσιεύθηκε στον επίσημο δικτυακό τόπο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.


Στο τμήμα στο οποίο το κοινό ενημερώνεται για τις καθημερινές δραστηριότητες του Γ.Γ., γράφει στην Νέα Υόρκη ο Μαν Κι-Μουν θα συναντηθεί με τον εξοχότατο Αντόνιο Μιλόσκοσκι, Υπουργού Εξωτερικών της ‘Μακεδονίας’.
Τα στοιχεία από το πρωί δεν έχουν αλλάξει αν και οι Έλληνες αξιωματούχοι και διπλωμάτες είναι εξαιρετικά γρήγοροι με ζήλο παρεμβαίνουν σε τέτοιου είδους ‘ατυχίες’.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, ο Μιλόσοσκι, θα ενημερώσει το Γενικό Γραμματέα, για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας και θα παρουσιάζει τη διεθνή νομική διάσταση της διαφοράς την οποία επικαλέστηκε η πΓΔΜ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
--
«ООН и Бан Ки-мун ни го признаа името!?»
Δημοσίευση: ALFA TV, Skopje