Курир Скопје: «Χρυσή Αυγή-Η Ελλάδα είναι όπως η Γερμανία στα χρόνια του Χίτλερ»



Μάιος 27, 2012.

 Η Ελλάδα είναι  όπως ήταν η Γερμανία κατά τη διάρκεια της εποχή του Χίτλερ, δήλωσε  στην κροατική εφημερίδα  ‘Βέτσερνι Λιστ’ ο Νάσος Ρανδεκάκος, ένας από τους ηγέτες του ελληνικού κόμματος της ακροδεξιάς «Χρυσής Αυγής», το οποίο κέρδισε στις πρόσφατες εκλογές 21 έδρες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.


Με τις νέες εκλογές στην Ελλάδα, σε λιγότερο από ένα μήνα, η ‘Χρυσή Αυγή’ ελπίζει  ότι με την ελληνική κρίση και τα αντι-δυτικά αισθήματα θα κερδίσουν περισσότερες έδρες και θα καταστεί μια ενεργή πολιτική δύναμη, όπως  η Ευρώπη έχει να δει από την εποχή της ναζιστικής Γερμανίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κροατική εφημερίδα.

«Θα δημιουργηθούν δικαστήρια για τους αλλοδαπούς και θα φυλάσσονται  τα σύνορα...
Οι πολιτικοί που μαστίζουν στη χώρα, αριστεροί και ομοφυλόφιλοι θα μπουν στη φυλακή και θα στερηθούν των δικαιωμάτων τους , δήλωσε ο Randekakos, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες, καθοδηγούσε μια «ομάδα περιπολίας»  που επιτίθονταν και ξυλοκοπούσαν μετανάστες στις φτωχογειτονιές της Αθήνας, όπως μετέδωσε το БТА.

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, οι Έλληνες δεν φτιάχνονται στη χώρα μας, μόνο γεννιούνται. Σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων, υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες, παίρνουν τις δουλειές μας, υπονομεύουν την οικονομία μας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Θα θεσπίσουμε νέους κανόνες του παιχνιδιού. Θα κάνουμε ένα νόμο βάσει του οποίου τα εγκλήματα που διενεργούνται από τους μετανάστες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τις ωμότητες που διαπράττονται από τους Έλληνες», είπε ο Νάσος Ρανδεκάκος.

--