Σκόπια: Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Παπαδοπούλου- Αχμέτι



Δεκέμβριος 4, 2012.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση (DUI), Αλί Αχμέτι διοργάνωσε την Τρίτη αποχαιρετιστήριο γεύμα για την Ελληνίδα επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου στα Σκόπια,  Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η οποία ολοκληρώνει την αποστολή της στα Σκόπια στα μέσα Δεκεμβρίου.


Ο Αχμέτι ευχαρίστησε την Ελληνίδα διπλωμάτη για τη συμβολή της στην προώθηση των σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας και ευχήθηκε να συνεχίσει η πρέσβειρα τη φιλική προσφορά της και στις  επόμενες υποχρεώσεις  της.

«Η Ελληνίδα πρέσβης εξέφρασε την εκτίμηση και το σεβασμό της για το ρόλο του προέδρου Αλί Αχμέτι,  για τον εποικοδομητικό κοινωνικό ρόλο του DUI,  καθώς και σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος για τις δύο χώρες μας στην περιοχή.
 Είπε ότι είχε την τιμή να γνωριστούν και να συνεργαστούν με τον Αχμέτι και τόνισε ότι πάντα θα είναι έτοιμη να βοηθήσει για το καλό των δύο χωρών μας και της περιοχής», αναφέρει η ανακοίνωση του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr