Η Βουλγάρα Κωνσταντίνα Κούνεβα ευρωβουλευτής του ‘ΣΥΡΙΖΑ’


Μάιος 27, 2014.

«Η Βουλγάρα Κωνσταντίνα Κούνεβα έγινε Ευρωβουλευτής εκλεγμένη με το κόμμα ‘ΣΥΡΙΖΑ’», σημειώνει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους και συνεχίζει:


‘Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, έγινε γνωστή από τη συνδικαλιστική δραστηριότητά της, για την οποία δέχθηκε επίθεση με οξύ, το 2008. Η Κούνεβα είναι μία από τους έξι ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ στον νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Είμαι πολύ ευτυχής, που η ελληνική κοινωνία με υποστήριξε και μου δίνει την ευκαιρία να εργασθώ σε ένα νέο επίπεδο», είπε σε συνέντευξή της, στο Βουλγαρικό Εθνικό Ραδιόφωνο- БНР, η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Για το κόμμα «ΣΥΡΙΖΑ» η Κωνσταντίνα Κούνεβα, δήλωσε:  Αυτό (το κόμμα) είναι μια συλλογή από πολλές μικρές οργανώσεις, όπου οι άνθρωποι κατάφεραν να ενώσουν τις προσπάθειές τους και να το  κάνουν αυτό με επιτυχία».

Η Κούνεβα είπε ότι είχε απευθυνθεί σε πολλές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να συμμετάσχει στα κοινά, αλλά δεν είχαν καμία επιθυμία να το πράξουν.

«Η επιλογή είναι από το ‘ΣΥΡΙΖΑ’. Και νομίζω ότι δεν είναι λάθος», δήλωσε η Κούνεβα. Πρόσθεσε ότι από τη Βουλγαρία την τηλεφωνούν πολλοί φίλοι της καθώς και η οικογένειά της, γιατί (η συμμετοχή και εκλογή της) έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, σημειώνει το ‘Φόκους’.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr