Γερμανία: Οι ακροδεξιοί υποδέχονται τον Ερντογάν με συνθήματα κατά του Ισλάμ


Μάιος 24, 2014.

Κολωνία.

Μέλη του ακροδεξιού κόμματος «Bürgerbewegung pro Deutschland» της Βεστφαλίας  και Κολωνίας, συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο που θα μιλούσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φωνάζοντας συνθήματα κατά των Τούρκων και των Μουσουλμάνων.


Ο Ερντογάν επισκέπτεται την Κολωνία για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την επέτειο της Ένωσης των Ευρωπαίων Τούρκων Δημοκρατών, που είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση των Τούρκων μεταναστών στην Κολωνία.

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα « μια ομάδα 20 μελών του ακροδεξιού κόμματος της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας φώναζε ρατσιστικά συνθήματα με ένα μεγάφωνο που ήταν εγκατεστημένο σε ένα μίνι λεωφορείο, μπροστά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας (Köln Messe-Deutz).

«Το Ισλάμ δεν έχει θέση στη Γερμανία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας και συνέχισε «Η Γερμανία δεν χρειάζεται Τούρκους μετανάστες».

Μια ομάδα Τούρκων και Γερμανών αντέδρασε στις δυσφημίσεις αυτές και ξέσπασε διαμάχη μεταξύ τους, που έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός έφθασε από νωρίς στην Κολωνία και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης, έπειτα από την άφιξή του στη Στρατιωτική Αεροπορική Βάση της Κολωνίας, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--
               


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr