Το Ισραήλ απαγόρευσε πωλήσεις Drone στη Ρωσία




Η κυβέρνηση του Ισραήλ απαγόρευσε τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στη χώρα να εμπορεύονται με τη Ρωσία



Αύγουστος 9, 2014.

Το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, έχει απαγορεύσει σε εταιρείες που ασχολούνται με αμυντικά συστήματα στη χώρα, να έρχονται σε διαπραγματεύσεις  για παραγγελίες μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων καθώς και τεχνολογίας, με τη Ρωσική Ομοσπονδία.


Η επίδραση αυτών των περιορισμών ισχύει και για τις υφιστάμενες συμβάσεις, σύμφωνα με την ουκρανική «Πράβντα».

Η Ρωσία συνεχίζει να στέλνει στην ουκρανική επικράτεια τα κατασκοπευτικά drones της, σύμφωνα με ενημέρωση  του Αντρέι Λουσένκο, κατά το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις 7 Αυγούστου ρωσικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή  Χέρσον, στο χωριό Τσαπλίνκα που  συνορεύει με την Κριμαία σε υψόμετρο ενός χιλιομέτρου. Την ίδια ημέρα, ένα άλλο σε υψόμετρο 1,5 χιλιομέτρων βρισκόταν  σε περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, ενώ το βράδυ της 8ης Αυγούστου στρατιώτες του 8ου τάγματος χερσαίας άμυνας μαζί με συνοριοφύλακες εντόπισαν και κατέρριψαν ένα άλλο ρωσικό μη επανδρωμένο στην περιοχή της Αζοφικής στην περιφέρεια Ζαπορόζιε, σημειώνει το δημοσίευμα.

 --
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr