Εξοργίζουν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους με τον αποκεφαλισμό Βρετανού




Σεπτέμβριος 14, 2014.

 Εξόργισαν οι τρομοκράτες από το Ισλαμικό Κράτος, την παγκόσμια κοινότητα, με το νέο αποκεφαλισμό του  44χρονου Βρετανού πολίτη, David Haynes, που ήταν κρατούμενος πάνω από ένα χρόνο, όταν συνελήφθη στη Συρία εργαζόμενος σε ανθρωπιστική αποστολή.


Το βίντεο που είχε τον τίτλο «Μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής», αρχίζει με τη δήλωση του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον που δήλωσε ότι η Βρετανία και οι σύμμαχοί της θα υποστηρίξουν στο μέγιστο την ιρακινή κυβέρνηση και τις κουρδικές δυνάμεις να αντιταχθούν στους εξτρεμιστές. Στη συνέχεια ο David Haynes κατηγόρησε, πιθανόν μετά από εξαναγκασμό, τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Η δολοφονία του Βρετανού, καταδικάστηκε από αρκετούς ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Tony Abbott, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα στείλει 600 στρατιωτικούς στο Ιράκ για να βοηθήσουν τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των τζιχαντιστών.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr