Σύμβουλος Ομπάμα: Απόκρυψη δεδομένων για ...UFO
Φεβρουάριος 16, 2015.

Ο πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, John Podesta, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του στο Λευκό Οίκο δήλωσε ότι πιστεύει πως η μεγαλύτερη αστοχία του προς την κυβέρνηση, είναι η αποτυχία  δημοσίευσης των εκθέσεων έρευνας που σχετίζονται με τα UFO.


Αυτό έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Τελικά, η μεγαλύτερη αποτυχία μου το 2014: για άλλη μια φορά δεν εξασφαλίσθηκε η δημοσιοποίηση των αρχείων των UFO”, έγραψε ο Ποντέστα την τελευταία ημέρα εργασίας του στο Λευκό Οίκο.


Ο ζήλος του πρώην συμβούλου στο θέμα των εξωγήινων είναι γνωστή από το 2002, όταν ο Podesta είχε δηλώσει τη σημασία που έχει η δημοσίευση των εκθέσεων σχετικά με τα UFO, σε μια διάσκεψη για την ελευθερία της πληροφόρησης, όπως ανέφερε το Fox News.

«Νομίζω ότι ήρθε  η ώρα να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν μείνει στο σκοτάδι, ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της έρευνας για τα UFO», δήλωσε ο Podesta,  αφήνοντας σε εκκρεμότητα το περίεργο αυτό θέμα που εξάπτει τη φαντασία.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr