«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας απειλεί την Αλβανία»
Ιούνιος 8, 2015.

Η Ελλάδα δείχνει τα δόντια της στην Αλβανία. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μερικά φυλάκια στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας, ότι θα ανοίξουν εκ νέου όλες οι στρατιωτικές μονάδες και θα ενισχυθεί ο στρατός κατά μήκος των ελληνο-αλβανικών συνόρων, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


«Το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που γίνεται βάσει των εντολών που δόθηκαν από εμένα και τον επικεφαλής του Στρατού, θα αυξηθεί περισσότερο ο αριθμός των νεοσυλλέκτων στην περιοχή. Θα υπάρξουν νέα τμήματα, η μονάδα καταδρομών θα προβεί σε στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή και ελικόπτερα θα δρουν στην περιοχή αυτής της χώρας, για να προσδώσουν στους κατοίκους την αίσθηση της ασφάλειας», δήλωσε ο Καμμένος.


«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας απειλεί την Αλβανία», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματοςΕρωτηθείς σχετικά με τις αμφισβητήσεις που προέκυψαν από τα Τίρανα για τα θαλάσσια σύνορα, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», δήλωσε ότι η κυριαρχία της χώρας δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης και κανείς δεν μπορεί να την διαπραγματευθεί, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr