Σκοπιανή εφημερίδα: Οι Έλληνες θα απολαύσουν την άφιξη των € 86 δισεκατομμυρίων!

Ιούλιος 17, 2015.

Αυτός είναι ο τίτλος  της σκοπιανής εφημερίδας ‘Βέτσερ’ μετά την έγκριση του γερμανικού κοινοβουλίου,  της Bundestag,  που αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία με την τρίτη δέσμη  οικονομικών ενισχύσεων στην Αθήνα.


 Έτσι,  οι Γερμανοί βουλευτές ψήφισαν για την αποδοχή του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα,  ύψους € 86 δις, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Γερμανικής Βουλής,  η οποία είχε ως θέμα τη βοήθεια προς την Ελλάδα, προειδοποίησε ότι η εναλλακτική λύση για το χάος στην Ελλάδα  και την ενδεχόμενη έξοδός της από την Ευρώπη, ήταν η ενίσχυσή αυτή.

Η γερμανική βουλή ψήφισε για την οικονομική ενίσχυση  για τρίτη φορά της Ελλάδας, σημειώνει το δημοσίευμα της σλαβικής εφημερίδας των Σκοπίων,  που αποπνέει μια «ιδιαίτερη συμπάθεια» για την Ελλάδα.


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ