Το 2001: Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν απέκλειαν πυρηνική επίθεση στο Αφγανιστάν
Αύγουστος 29, 2015.
Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέτασε το ενδεχόμενο πυρηνικού χτυπήματος στο Αφγανιστάν, αυτό ισχυρίζεται ο  πρώην σύμβουλος του Γερμανού Καγκελαρίου  Γκέχαρντ Σρέντερ, ο Μίσελ Στάινερ.« Η εντολή ήταν έτοιμη. Είχαν μελετηθεί όλες οι επιλογές», είπε ο Στάινερ, απαντώντας στο ερώτημα εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέταζαν το ενδεχόμενο πυρηνικής επίθεσης.

Η ηγεσία της Γερμανίας, σύμφωνα με τον Στάινερ,  φοβόταν σοβαρά ότι η αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να είναι ‘υπερβολική’ λόγω του ότι είχε πάθε σοκ.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που έγιναν από μαχητές της Αλ Κάιντα, κάνοντας αεροπειρατεία σε επιβατικά αεροπλάνα, στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 3 χιλιάδων ανθρώπων στη Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Πενσυλβάνια.

Στους  ουρανοξύστες του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (World Trade Center) στη Νέα Υόρκη και το Πεντάγωνο, έπεσαν τρία αεροσκάφη ελεγχόμενα από τρομοκράτες.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ