Η Βουλγαρία ενισχύει τα σύνορά της με στρατό και τεθωρακισμένα οχήματα



φωτο αρχείου


Αύγουστος 25, 2015.

Η Βουλγαρία προβλέπει  ότι  το κλείσιμο των συνόρων της Ουγγαρίας με τη Σερβία, ενδέχεται να στρέψει τους μετανάστες  της Μέσης Ανατολής, να προσπαθήσουν να εισχωρήσουν στο βουλγαρικό έδαφος στην πορεία τους προς τη βόρεια Ευρώπη.


Ήδη, στα τέσσερα σημεία διέλευσης των συνόρων με τα Σκόπια, έχουν σταλεί τεθωρακισμένα οχήματα για να βοηθήσουν τη συνοριακή αστυνομία, ενώ ελικόπτερα ερευνούν τη γραμμή των συνόρων με το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων.

«Αυξάνουμε την προληπτική ασφάλεια των συνόρων που είναι κυρίως έργο της συνοριακής αστυνομίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Νικολάι Καραϊβάνοφ.

Πρόσθεσε ότι έχουν σταλεί στρατιώτες  με 25 τεθωρακισμένα οχήματα στα βουλγαρο-σκοπιανά σύνορα, αλλά ο αριθμός τους ενδέχεται να αυξηθεί εφόσον χρειασθεί.






--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ