Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Τουρκία: Έντονη κινητικότητα στη βάση του Ιντσιρλίκ
«Κυνηγοί αρμάτων στο Ιντσιρλίκ! Αυξημένες απογειώσεις αεροσκαφών»

Ιούλιος 26, 2017. 21:50

Στη βάση του Ιντσιρλίκ (İncirlik), στα Άδανα, σημειώθηκε έντονη δραστηριότητα- προσγειώσεις και απογειώσεις- αεροσκαφών που χαρακτηρίζονται ως ‘κυνηγοί αρμάτων μάχης’ και τα οποία χρησιμοποιούνται για την καταστροφή θωρακισμένων οχημάτων  της τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘Ισλαμικού κράτους’(Daesh).
Πρόκειται για  τα αμερικανικά αεροσκάφη τύπου A10, τα οποία η αμερικανική πολεμική αεροπορία χρησιμοποιεί για να αφοπλίσει τα θωρακισμένα οχήματα  των τρομοκρατών, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


Τα κορυφαία αυτά πολεμικά αεροσκάφη από τις πρωινές ώρες ανεφοδιάσθηκαν και άρχισαν να απογειώνονται διαδοχικά. Τα αεροσκάφη  A10 έχουν τη δυνατότητα να πετούν σε χαμηλά ύψη και να εντοπίζουν στόχους από κοντά.  Στη βάση Ιντσιρλίκ τέτοιου τύπου αεροσκάφη  για ‘κυνήγι αρμάτων μάχης’ υπάρχουν  γύρω στα δέκα πέντε.

Σημειώνεται ότι στην αεροπορική  βάση των Αδάνων βρίσκονται αεροσκάφη των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σαουδικής Αραβίας, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
(haberler.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr