Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Σκόπια: Οι Σλάβοι απειλούν με πόλεμο κατά των Αλβανών
«Θα γίνει πόλεμος, λόγια που ακούστηκαν  στη διάρκεια διαμαρτυρίας στα Σκόπια!»

Ιανουάριος 22, 2018. 09:12


Κατά τη σημερινή (χθεσινή) διαδήλωση της οργάνωσης «Тврдокорни»/ Tvrdokorni, ο Λιούμπιτσα Ναστόφσκι από την οργάνωση «MOS» κατά την ομιλία του είπε ότι θα υπάρξει πόλεμος εάν τα πράγματα δεν λυθούν με ειρηνικό τρόπο.Η οργάνωση αυτή των Σλάβων που έχει μότο «Македонија на Македонците!»/ Η ‘Μακεδονία’ 
στους ‘Μακεδόνες’, συγκεντρώθηκε χθες έξω από Κοινοβούλιο των Σκοπίων και έκαψε την σημαία της ΕΕ, διαμαρτυρόμενη για το νόμο της ισότητας με τη σλαβική της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.


Ο Ναστόφκσι στη διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε ότι η δικαιοσύνη θα έρθει μόνο με ένα σπαθί στο χέρι. Κάλεσε όλους τους Σλάβους των Σκοπίων να επιμείνουν στον αγώνα για την ‘μακεδονική’ ταυτότητα.


«Τελειώνοντας αυτή την πορεία διαμαρτυρίας, ελπίζουμε να τελειώσουμε το έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει, αν δεν υπάρξει ειρήνη θα υπάρξει πόλεμος», ανέφερε ο Ναστόφσκι.


Η οργάνωση αυτή που χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιά των Σλάβων των Σκοπίων έχει στο Facebook περίπου 10 χιλιάδες ακόλουθους και είναι κατά της συμφωνίας φιλίας με τη Βουλγαρία και κατά της αλλαγής του ονόματος του κράτους που προωθείται από την Ελλάδα.
(Στοιχεία από fol.mk, ts.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr