Αλβανοτσάμηδες κατηγορούν «Αλβανοτσάμη …πρωθυπουργό (!)» για απάτη…



«Ο Φεστίμ Αμπντουλλά Λατό ως κοινος απατεώνας καταδικάστηκε αρκετές φορές», γράφει το δημοσίευμα


Ιανουάριος 22, 2018. 16:04


Ο Αλβανοτσάμης ιστορικός, Άρμπεν Λάλα,  κατηγορεί τον αποκαλούμενο «Πρόεδρο και πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» (τι είναι πάλι αυτό;) ότι έχει ένα σκοτεινό παρελθόν.


Όπως σημειώνεται, ο  φερόμενος πρόεδρος αυτής της ‘ δημοκρατίας’, Φεστίμ Αβντουλλά Λατό  καταδικάστηκε για κλοπή το 1993 από το  Δικαστήριο του Αυλώνα (Gjykata e Vlorës) και το 2015 το δικαστήριο των Τιράνων τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών για απάτη.


Σημειώνεται ότι ο οργάνωση αυτή των Αλβανών  έχει κάνει διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Αλβανίας για τα δικαιώματα των Αλβανοτσάμηδων, όπως πρόσφατα στο Δυρράχιο.


Επίσης, σημειώνει το δημοσίευμα, ο Λατό καταδικάστηκε το 2017 για τη μη καταβολή φόρων. Τώρα το όνομα του «προέδρου - πρωθυπουργού» των Αλβανοτσάμηδων παραδόθηκε στην Ίντερπολ και τη συνοριακή αστυνομία.


Ο αλβανοτσάμης ιστορικός σημειώνει ότι ο Λατό  έκανε αυτόν τον γνωστό θόρυβο για τα δήθεν δικαιώματα των τσάμηδων  «για να εκμεταλλευθεί το όνομα του πατριωτισμού,  προκειμένου να αποσπάσει χρήματα κυρίως από Αλβανούς της διασποράς σε σχέση με το λεγόμενο θέμα των Αλβανοτσάμηδων».


 Στον κατάλογο των ποινικών αποφάσεων του Υπουργείου Οικονομικών και ο Φεστίμ Λατό

(Στοιχεία από 27.al, news-start.info)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr