Υποβασταζόμενος ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιουγκέρ…



Ιούλιος 12, 2018. 23:41

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ, λίγο πριν από το επίσημο δείπνο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, δεν μπορούσε να βαδίζει, παραπατούσε και αναγκάστηκαν οι πρόεδροι της Φινλανδίας και της Ουκρανίας να τον υποβαστάζουν για να μην πέσει στο έδαφος.



Τον περασμένο μήνα, ο Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ εξήγησε στα ΜΜΕ- γράφει το δημοσίευμα- ότι πάσχει από ισχιαλγία και γι’ αυτό έχει αυτό το ασταθές βάδισμα.


Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνι Κόστα, δήλωσε σήμερα ότι πριν από το επίσημο δείπνο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο Γιουγκέρ είχε προβλήματα (τρέκλιζε)


Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σήμερα στο ‘Euronews’ ότι «δεν είναι σωστό να συζητάμε δημόσια για θέματα υγείας»


Πάντως, συνεχίζει το δημοσίευμα, το Facebook  βρίθει από σχόλια για την υγεία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αναφέρουν ότι το πρόβλημα υγείας προέρχεται από το «ποτήρι».


Οι φήμες ότι ο Γιουγκέρ έχει επικριθεί για αυτό από υψηλόβαθμα στελέχη,  για αυτήν την αδυναμία, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το έχει αρνηθεί δημόσια.


(Στοιχεία από epicenter.bg)



               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr