Σύμβουλος ασφαλείας του Τραμπ τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό της Αλβανίας



Ιανουάριος 31, 2019. 19:22

Τίρανα.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον σύμβουλο ασφαλείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζον Μπόλτον.


Η πρωτοβουλία ήταν προφανώς του συμβούλου του προέδρου Τραμπ, ενώ στη σελίδα του, στο Twitter, ο Ράμα ανέφερε ότι με τον Μπόλτον συζήτησαν για θέματα της Αλβανίας, περιφερειακά καθώς και για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας.


Η Ουάσιγκτον γνωρίζει πολύ καλά ότι η Αλβανός πρωθυπουργός μπορεί να επηρεάσει την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, στο σχεδιασμό του Αμερικανού προέδρου για τον τερματισμό της διένεξης μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου.


Ο Έντι Ράμα ανέφερε: Μίλησα με τον Λευκό Οίκο. Στο επίκεντρο ήταν η Αλβανία, η περιοχή και ο στρατηγικός στόχος για ειρηνική συμφωνία μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας για να κλείσουν οι ιστορικές συγκρούσεις. Ο σύμβουλος Ασφαλείας, Τζον Μπόλτον, με ευχαρίστησε εξ ονόματος του Προέδρου για τη συνεπή στάση της Αλβανίας.


ina-online.net


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr