Μόσχα: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις στο Κρεμλίνο μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν



Ιανουάριος 23, 2019. 17:46

Οι συζητήσεις μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησαν στο Κρεμλίνο, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.


Οι αρχηγοί των δύο χωρών έχουν συνομιλίες με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών τους και στο τέλος της συνάντησης θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.


Στην επίσκεψη εργασίας στη Μόσχα, ο Τούρκος πρόεδρος  συνοδεύεται  από τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Γεωργίας και Δασοκομίας καθώς από τον Επικεφαλής της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.


Όπως αναφέρεται, ένα από τα κύρια θέματα της συνάντησης θα είναι οι τουρκικές επιδιώξεις στη Συρία.


Ο Πούτιν και ο Ερντογάν θα ανταλλάξουν απόψεις για την επέκταση της συνεργασίας τους στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, της Πληροφόρησης, του Τουρισμού και των θεσμών της Κοινωνίας των Πολιτών.


Ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας,Ντμίτρι Πεσκόφ, τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να καθυστερήσουν μέχρι αργά το βράδυ.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr