«Επαίσχυντη» η συμπεριφορά ορισμένων Ισραηλινών που επισκέπτονται τα Εμιράτα


Ιανουάριος 19, 2021. 21:34.  Ελλάδα.

Την Κυριακή, μια εβραϊκή εφημερίδα επέκρινε τις ενέργειες ορισμένων Ισραηλινών τουριστών που επισκέπτονται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών τον περασμένο Σεπτέμβριο, χαρακτηρίζοντας την ως «επαίσχυντη».

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Yediot Ahronot» δημοσίευσε ότι οι περισσότεροι από τους 66 χιλιάδες Ισραηλινούς τουρίστες που έχουν επισκεφθεί το Ντουμπάι και άλλες περιοχές στα Εμιράτα από την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών, τονίζοντας την ανάγκη «αυτοί οι τουρίστες να σταματήσουν να κάνουν οποιεσδήποτε ακατάλληλες ενέργειες».

Η εφημερίδα επικαλούμενη τους Ισραηλινούς ταξιδιωτικούς πράκτορες σημειώνει την άσχημη συμπεριφορά των Ισραηλινών: «Οι τουρίστες συνεχίζουν την κακή συμπεριφορά, ειδικότερα κλέβουν αντικείμενα από δωμάτια ξενοδοχείου κατά την επίσκεψή τους στα Εμιράτα», θεωρώντας ότι αυτές οι ενέργειες «βλάπτουν τη φήμη του Ισραήλ».


Η εφημερίδα επισήμανε αναφορές ότι «μερικοί επισκέπτες μαγειρεύουν μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείου παραβιάζοντας τους νόμους της διοίκησης, κλέβουν πετσέτες και άλλα αντικείμενα από τα δωμάτιά τους και πραγματοποιούν ακατάλληλα πάρτι».

Ανέφερε την Εμαλία Λαζάροφ, ιδιοκτήτρια ενός ταξιδιωτικού γραφείου, που είπε: «Τα ΗΑΕ είναι τώρα προσιτά από έναν Ισραηλινό τουρίστα, αλλά το γεγονός ότι μιλάς κάποια Αραβικά δεν καθιστά τον υπάλληλο του ξενοδοχείου φίλο σου. Είναι ασέβεια να ενεργείς χωρίς σεβασμό».

 Η Λάζαροφ πρόσθεσε, «υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις λόγω αυτής της ακατάλληλης συμπεριφοράς και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα θα τελειώσουν άσχημα εάν συνεχιστούν αυτές οι ενέργειες».

Η εφημερίδα ανέφερε έναν εμπειρογνώμονα τουριστών, ο οποίος ζήτησε την ανωνυμία για φόβο ότι θα χάσει τη δουλειά του, λέγοντας: «Οι Ισραηλινοί που ταξιδεύουν στα ΗΑΕ, ειδικά οι νέοι, κακοποιούν το Ισραήλ με τη συμπεριφορά τους και ντρέπομαι για αυτό».

Erem News

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr