Διευθυντής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Τέτοβο



Απρίλιος 18, 2013.

Η επικεφαλής της πόλης του Τέτοβο, Teuta Arifi,  συναντήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δήμου με το διευθυντή του Γραφείου των Υποθέσεων της Νοτιο-Κεντρικής Ευρώπης, Τζόναθαν Μουρ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρήσης των φυσικών, οικονομικών, πολιτιστικών και πνευματικών στοιχείων του Τέτοβο, ώστε να μετατραπεί σε αστικό κέντρο με ανάδειξη της πολιτιστικής και οικονομικής ζωής, μιας πόλης ενσωματωμένης στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Η Τέουτα Αρίφι ενημέρωσε το διευθυντή του τμήματος με αρμοδιότητα την Κεντρική και Νότια Ευρώπη που υπάγεται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για τα βήματα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμα για μια ολοκληρωμένη οικονομική ανάπτυξη του Τέτοβο. Αναφέρθηκε σε αναγκαίες επενδύσεις  σε έργα υποδομής, καθώς και σε βελτίωση της ποιότητας του έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δημοσίων οργανισμών κοινής ωφελείας.

Διευκρίνισε ότι ο στόχος του Δήμου, που τώρα ανέλαβε, έχει τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την ενδυνάμωση της οικονομικής ζωής της πόλης, όπως σημειώνει τα αλβανικό δημοσίευμα του Τέτοβο.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr