Ξαναχτύπησε ο Αλβανός: «Η αλβανική καταγωγή του Κάρολου Παπούλια»


Νοέμβριος 1, 2013.

Ξαναχτύπησε πάλι η ‘αλβανική διανόηση’ με τον Arben Lala, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα άρθρο του, του 2011, το οποίο είχαμε φιλοξενήσει στη σελίδα μας, και τώρα το προβάλει εκ νέου για να υποβαθμίσει, ενδεχομένως,  την παρουσία του Έλληνα προέδρου στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.

Ας δούμε τι λέει το δημοσίευμα του Lala στο «Ina on line»:


«Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας, πολλοί πρόεδροι των Ελλήνων  ή είναι Αλβανοί ή έχουν καταγωγή αλβανική.

Ένα από αυτούς τους επικεφαλής με καταγωγή αλβανική είναι ο πρόεδρος της Ελλάδας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος είναι φίλος της Αλβανίας και των Αλβανών.
Ο Κάρολος Παπούλιας, 84 ετών, εξελέγη δύο φορές πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και στο τέλος της θητείας του και της μεγάλης πολιτικής καριέρας του, επέλεξε για άλλη μια φορά να επισκεφθεί την Αλβανία από τις 3 ως τις 5 Νοεμβρίου.
Καλωσορίζουμε την επίσκεψή του και παρουσιάζουμε  κάποιες ενδείξεις για την αλβανική καταγωγή του και την φιλική πολιτική που έχει αναπτύξει στην Αλβανία, σημειώνει το δημοσίευμα  (και επαναλαμβάνει αυτό το γράψαμε το 2011).

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr