Νέα Ρωσία: Οι πολιτοφύλακες κατέρριψαν μαχητικό αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα στο Λουγκάνσκ




Το δημοσίευμα της  Νοβορόσσια  δίνει λεπτομέρειες για τις καταρρίψεις

Αύγουστος 20, 2014.

Οι εκπρόσωποι του στρατού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, ανέφεραν ότι κατάφεραν να καταρρίψουν μαχητικά της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με το ‘LifeNews’, μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή Νοβοσβετλόβκι στο Λουγκάνσκ.


«Βρισκόμασταν στο κτήριο της διοίκησης της ΛΔ του Λουγκάνσκ. Πριν από λίγα λεπτά, παρακολουθήσαμε το μαχητικό του ουκρανικού στρατού να καταρρίπτεται. Ο πιλότος εκτινάχθηκε και είδαμε να πέφτει με αλεξίπτωτο στην περιοχή Νοβοσβετλόβκι στο Λουγκάνσκ».

Ο εκπρόσωπος Βλαντίμιρ Ινογκορόντσκι, δήλωσε ότι το αεροσκάφος κατερρίφθη από τις παραστρατιωτικές ομάδες κατά τη διάρκεια αεροπορικής του επίθεσης κοντά στο χωριό Γκεοργκίεβκα. Νωρίτερα η πολιτοφυλακή ανέφερε ότι κοντά στο χωριό καταρρίφθηκαν δύο ελικόπτερα Mi-24. Ο Ινογκορόντσκι επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία.

«Στην περιοχή του χωριού Γκεοργκίεβκα υπήρχε μια μάχη. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποίησαν αεροσκάφη. Ήταν ένα Su-25 και δύο ελικόπτερα Mi-24. Τα ελικόπτερα καταρρίφθηκαν. Το ένα έπεσε αμέσως και το άλλο έκανε αναγκαστική προσγείωση κοντά στο χωριό. Δηλώνουμε ότι η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας έχασε σήμερα δύο ελικόπτερα και ένα μαχητικό αεροσκάφος», είπε ο εκπρόσωπος της Δημοκρατίας.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr