Η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε σε νοτιοανατολικές επαρχίες στόχους του PKK







Οκτώβριος 1, 2015.


Τουρκικά πολεμικά μαχητικά έπληξαν 24 στόχους  που φέρονται ως  θέσεις των αυτονομιστών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στη νοτιοανατολική επαρχία Χακάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου.


Οι στόχοι που είχαν επισημανθεί με μη επανδρωμένα αεροπλάνα καταστράφηκαν και βρίσκονται στις περιοχές της Γιουξέκοβα και της Ντάγλιτσα και πρόκειται  αποθήκες όπλων και καταφύγια, όπως ανακοινώθηκε.

Η Τουρκία επί τρεις μήνες βομβαρδίζει θέσεις του PKK, τόσο στο όρος Καντίλ του βόρειου Ιράκ, όσο και στις, κυρίως, κουρδικές περιοχές στο νοτιοανατολικό της τμήμα, μετά την κατάρρευση της συμφωνίας για την κατάπαυση του πυρός τον Ιούλιο, που άρχισαν οι πιο σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των Κούρδων μαχητών και του τουρκικού κράτους από το 1990, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ