Η Σουηδία θα απελάσει 80 χιλιάδες μετανάστες




Ιανουάριος 28, 2016.

Η Σουηδία θα απελάσει 80 χιλιάδες μετανάστες που έφθασαν στο έδαφός της το 2015, των οποίων η αίτηση ασύλου έχει απορριφθεί.
 

 Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από ένα περιστατικό σε ένα καταυλισμό προσφύγων στο οποίο μετανάστες μαχαίρωσαν έναν Σύριο πρόσφυγα.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι ο στόχος είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να εκδιωχθούν όλοι οι αιτούντες άσυλο των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός τους είναι τουλάχιστον 60 χιλιάδες, αλλά μπορεί να είναι και περισσότεροι- μέχρι 80 χιλιάδες.

Πρόσθεσε ότι η διαδικασία έχει, ήδη, αρχίσει και η κυβέρνηση έχει ζητήσει από την αστυνομία και την υπηρεσία μετανάστευσης να οργανώσει τη διαδικασία συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ